V sredo 24.09. 2014 je druga ekipa Formisa pričela z letošnjimi nastopi v tekmovanju za Pokal Slovenije. V prvem krogu so jim v Hočah nasproti stale mlade odbojkarice iz ekipe Braslovče II.

Po slabem pričetku v mladinski konkurenci, je skoraj enaka ekipa popolnoma drugače pričela tekmo s Korošicami. Izkoristile so prednost domačega parketa in že takoj na začetku Braslovčankam pobegnile za 10 točk, prednosti pa, kljub nekaj napakam v nadaljevanju, niso več zapravile.

Drugi niz je prinesel drugačno sliko. Formiske so po nekaj menjavah, ki jih je opravil domači trener Možič, pričele grešiti predvsem na sprejemu, kar jim je onemogočalo dobro pripravo napada. Braslovčanke so se pobrale, izkoristile ponujeno in drugi niz dobile z rezultatom  18:25.

Tretji niz je bil najbolj izenačen. Trener Formisa je vnovič rotiral nekaj igralk in igra se je izboljšala. Formiske so šele v zaključku niza z nekaj odličnimi servisi strle odpor gostij in niz dobile tesno z rezultatom 25:23.

Četrti niz pa je ponovno prinesel razigrane Formiske, ki jim mlade gostje več niso uspele parirati. Zmaga z rezultatom 25:16 in končnih 3:1 v nizih.

Prva ovira je preskočena, v drugem krogu, ki bo v sredo 1.10.2014 ob 17.30 uri, pa Formiske že čaka druga ekipa Nove KBM Branik. Tudi ta tekma bo v Hočah, zato vabljeni v čim večjem številu.   

 

Rezultat tekme:
Formis II : Baslovče II     3:1 (25:22, 18:25, 25:23, 25:16)

 

Vse rezultate prvega kroga in razpored drugega si lahko pogledate ….. TUKAJ.

   Galerija slik: 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje