Nov krog, tokrat že deveti, nova domača tekma in ista zgodba – nov poraz. Formiske nikakor ne uspejo dodati tistega nekaj malega, ki jih v večini tekem ločuje od uspeha. Tudi v zadnji tekmi, ko so gostile največje rivalke iz lanske sezone, ekipo Braslovč, so po pregledu statistike tekme prednjačile v večini odbojkarskih prvin. Le nekaj slabša učinkovitost v napadu jih je prikrajšala za tistih nekaj točk, ki so na koncu delile pekel od raja.


Rezultat tekme:

FORMIS : Braslovče   0:3 (22:25, 20:25, 22:25)

Rezultati nizov kažejo, da je bila tekma zelo izenačena, a na koncu so gostje vseeno slavile s prepričljivimi 3:0. V prvem nizu je Formiske pokopalo 6 zgrešenih servisov, v drugem neučinkovitost v napadu, v zadnjem pa po skupku obojega še nekaj čudnih sodniških odločitev ob nepravih trenutkih, ko so se Formiske gostjam približevale. Moža v modrem (Blaznik, Klinar) sta na trenutke delovala, kot da sta z mislimi na Wembley-u, kjer je istočasno potekala nogometna tekma med Anglijo in Slovenijo in ne na tekmi v Hočah!

V naslednjih dneh in tednih bo glavna naloga stroke Formisa, kako obrniti krivuljo rezultatov navzgor na nivo, kot so ga punce nedvomno sposobne. Prva priložnost bo že naslednjo soboto, ko se punce odpravljajo na gostovanje v Slovenj Gradec k ekipi, ki ima na lestvici le točko več. Upamo, verjamemo, zaupamo!

 

Za Formis so igrale:
Maja Desy Vahen 15, Ana Sešel 8, Katja Karin Pintarič 8, Urška Stavbar, Nuša Polanec 1, Lea Geratič, Nastja Gajser 2, Nina Petranović 6, Ana Štern 3 in Nuša Trlep.

  Galerija slik:{gallery Novice_1.DOL/1-Sezona_14_15/9krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje