Tudi iz prvega gostovanja brez točk

by admin

Formiske so se v drugem krogu  državnega prvenstva napotile na prvo gostovanje. Nasprotnik je bila ekipa Braslovč, stare znanke iz prejšnje sezone, s katerimi so bile trd boj za končno tretje mesto.

Po uvodnem porazu proti Kopru, smo se tokrat nadejali boljšemu rezultatu, še posebej zaradi dejstva, da se je tudi ekipa Braslovč letos pomladila. A realnost je bila tudi tokrat, žal drugačna.

Braslovčanke so predvsem z dobrimi servisi nadzorovale potek srečanja, Formiskam pa je žarek upanja pokazal le v drugem nizu, ko so se šele v končnici ujele domačinke in se približale na 24:23. Prvi in tretji niz sta bila formalnost, Braslovčanke so ju dobile z visoko razliko.

 

Rezultat tekme:
Braslovče : FORMIS     3:0 (25:9,25:23,25:17)  

Prva dva kroga že nakazujeta razmerje moči v letošnjem prvenstvu. Formiske so še brez točke na dnu razpredelnice, a v klubu se ne predajamo. Kaže se napredek v igri in to nas navdaja z upanjem bo boljših časih.

 

“Tudi na drugi ligaški tekmi, nismo uspeli nivoja igri prikazane na trening tekmah, pokazati na parketu proti nasprotniku iz Braslovč. Slednje so namreč čvrsta ekipa z napadalnim servisom, dobro igro v obrambi in solidnim napadom. Se pa je v drugem nizu pokazalo, kako pomemben je konstantni servis z naše strani, saj je le malo manjkalo, da bi niz na koncu tudi dobili. Preveč je strahu v igri, kar je vidno predvsem pri ne prav napadalnem servisu, s preveč napakami. Temu posledično ne blesti niti sprejem servisa, kar pomeni tudi podrejen položaj v napadu.” Je tekmo povzel trener Sebastijan Zorenč.

 

 

Naslednja domača tekma bo tokrat izjemoma že v petek03.10.2014 ob 18.30 uri, ko nam v goste v Hoče prihaja novinka v ligi, ekipa Kostamann iz Slovenj Gradca.  

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje