Božično – novoletni turnir

by admin

Več kot 120 otrok igralo odbojko v Hočah.

V petek, 28. decembra, sta moški in ženski odbojkarski klub skupaj pripravila Božično – novoletni turnir za mlade odbojkarice in odbojkarje.  Na povabilo se je odzval tudi Ženski odbojkarski klub Ivanec iz sosednje Hrvaške.

Pred začetkom tekem sta vse prisotne v dvorani pozdravila župan Občine Hoče – Slivnica g. Marko Soršak in predsednik Športne zveze Občine Hoče – Slivnica g. Jožef Merkuš.

Po začetnem ogrevanju smo lahko potem spremljali na prvem igrišču tekme v mini odbojki (letnik 2008 in mlajši), na drugem igrišču tekme v mali odbojki (letnik 2006 in mlajši) in na tretjem igrišču tekme starejših deklic/dečkov (letnik 2004 in mlajši). Na vsakem igrišču so se odigrale 3 tekme, kar pomeni, da so v vsaki kategoriji med seboj odigrali tekmo OK Hoče, OK Formis in ŽOK Ivanec. Vsaka tekma se je igrala na 3 nize do 25 točke, tekme pa so bile namenjene tudi sojenju oz. za učenje novih sodnikov DOS Maribor.

Namen turnirja je bil druženje med mladimi odbojkaricami in odbojkarji, zato je bilo v tem prazničnem vzdušju poskrbljeno tudi za toplo malico in sladko pecivo, tudi na darila nismo pozabili, vsak udeleženec je prinesel majhno darilo, ki smo ga označili s številko in smo na koncu žrebali številke ter se na tak zabaven način obdarili.

Hvala vsem, ki ste na kakršenkoli način pomagali, da bo ta dan mladim odbojkaricam in odbojkarjem ostal v lepem spominu in upam, da se vidimo spet prihodnje leto.

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/NT_2018}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje