Leto 2016 zaključile z dvema zmagama

by admin

V nedeljo je v Miklavžu potekal zadnji turnir za starejše deklice v tem letu.

Na vse zgodaj smo se podale v prvo tekmo z Zojo Lenart nekoliko utrujene in odigrale igro z manj pričakovanim rezultatom. Ni nam šlo prav dobro vendar smo vseeno odigrale dovolj dobro in zmagale z rezultatom (25:16) v prvem setu. V drugem setu smo se odrezale bolje in svojo igro izboljšale. Potrudile smo se saj smo vedele da zmoremo in smo to tudi dokazale z zmago (25:12).

Formis  :  Zoja Lenart   2 : 0    (25:16, 25:12)

 

Po kratkem premoru pred drugo tekmo smo se prebudile in svojo igro poživile ter nasprotnice iz kluba Svolley Vuzenica premagale z rezultatom (25:8). V drugem setu je naš trener prepustil možnost tudi drugi postavi da so pokazale svoje znanje. Odigrale so ga z manjšimi težavami vendar s pomočjo navijačev in soigralk so premagale nasprotnice z rezultatom (26:24). Celoten set smo bili vsi na trnih vendar smo odšli z igrišča zelo zadovoljni in se pred odhodom domov posladkali s pecivom.

Svolley Vuzenica  :  Formis   2 : 0    (8:25, 24:26)

Zapisala: Lucija Colnarič

 

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2016-17/Kval_4}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje