Polfinale za minice

by admin

Še 8 ekip v boju za medalje.

Prva ekipa minic se je uvrstila med 8 najboljših ekip v Državnem prvenstvu v mini odbojki, druga ekipa pa je nabrala nekaj novih tekmovalnih izkušenj.

V polfinalu bodo nasprotnice Formisk vrstnice iz Šempetra, Ljubljane in Kanala.

Naslednji turnir za obe ekipi bo 11. 5. 2019.

O turnirju v Ljutomeru je Tjaša K. napisala: V soboto, 30. 3. 2019, smo se ekipa mini odbojke Formula Formis 1 odpravili na 3. turnir, ki je potekal v Športnem centru Ljutomer. Igrale smo 3 tekme in vse 3 tudi zmagale. Prvo tekmo smo igrale proti ŽOK Ljutomer in zmagale 2 seta. V prvem setu so igrale Maša Z., Maša D. in Ana Š. z rezervo Zala K. ter zmagale z rezultatom 25:17. V drugem setu smo igrale Gala L., Nika Ž. in Tjaša K. z rezervami Taja K. K. in Ela V. ter zgubile s 17:25. V tretjem setu so igrale Maša Z., Maša D. in Ana Š. ter zmagale s 25:15. Drugo tekmo smo igrale proti Mežici ter zmagale vse tri sete. Prvi in drugi set so igrale iste igralke kot v prvi tekmi, tretji set so pa igrale Maša D., Taja K. K. in Ela V. ter zmagale z rezultatom 25:16. Zadnjo tekmo smo igrale proti Novi KBM Branik ter tudi to zmagale s 3:0. V prvem setu so igrale Maša D., Maša Z. in Ana Š. ter zmagale s 25:7. V drugem setu smo igrale Gala L., Nika Ž. in Tjaša K. ter zmagale s 25:11. V zadnjem setu so igrale Maša D., Maša Z. in Ana Š. ter zmagale s 25:15. S tem se je turnir zaključil, me pa smo se uvrstile v polfinale in s tem med 8 najboljših v Sloveniji.

O turnirju na Prevaljah je Nina K. napisala: V soboto, 30. marca smo imele tekmo, na katero smo odšle tekmovalke: kapetanka Lana in ostale igralke Zala, Lija, Maruša, Nina, Nika, Mija ter Iza. Na tekmo je na mesto Boštjana odšla Angelina. Ona mi je všeč, saj me večkrat da igrat, saj sem v soboto lahko šla igrat že na začetku tretjega seta v drugi tekmi in sem igrala do rezultata, ki je bil za nas večji in za nasprotnike manjši in to je 12:8, to mi je bilo zelo všeč, saj sem veliko lahko igrala, bila pa sem velikokrat stranska igralka. Vse punce smo se zelo trudile, ampak nam na koncu na žalost ni uspelo. Bile smo zelo razočarane, ampak smo se med vsakim odmorom sladkale z Laninimi sladkarijami, saj jih je prinesla zelo veliko. Vsi smo odšli domov ter izvedela sem, da sta Lana in Nika odšle skupaj na kosilo. Tako smo se vse utrujene vrnile domov. VSEM NAVIJAČEM KLUB PORAZU ISKRENA HVALA !!!!!


Vse turnirje in rezultate 3. kroga lahko najdete na … Turnir 3D.

Vse rezultate turnirjev za mesta lahko najdete na … Turnir B.

Celoten sistem tekmovanja Državno prvenstvo v mini odbojki

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2018_19/liga_3krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje