Pomlajene Formis II s točko iz Mozirja

by admin

Po tednu, ki je prinesel nekatere spremembe znotraj ekipe Formis II, se je močno pomlajena ekipa v soboto odpravila na gostovanje v Mozirje. Domačinke, ki zasedajo mesta v zgornjem delu lestvice, so bile na papirju velike favoritinje. A mlade 4MIS-ke so pokazale moštven duh in na koncu izvlekle dragoceno točko.

Prva dva niza sta bila izredno izenačena. Prvega so na razliko dobile domačinke, drugega pa prav tako na razliko naše odbojkarice. V tretjem nizu so naše mlade odbojkareice plačale davek napete in izenačene igre v prvih dveh nizih. Domačinke so izkoristile veliko število napak in povedle z 2:1. A v četrtem nizu je trener Darjan Planinšič uspel ponovno motivirati ekipo, set so naše dobile z 25:11. O zmagovalcu je odločal peti niz, kjer pa naše več niso zmogle, a so na težkem gostovanju vseeno osvojile dragoceno točko.

Mozirje : Formis II     (3:2)     (26:24, 25:27, 25:15, 11:25, 15:8)


{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/9.1kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje