Kljub porazu, še vedno možnosti za A ligo

by admin

Ekipa deklic Formis II je to nedeljo igrala na svojem tretjem kvalifikacijskem turnirju.

V prvi tekmi turnirja smo se pomerili z domačo ekipo iz Benedikta. Kljub statični igri smo tekmo dobili z 2:0. V prvem setu smo po odličnem začetku in kar nekaj menjavam v ekipi zmagali na 13. Drugega pa smo dobili na 10.
Takoj po prvi tekmi smo se pomerili z ekipo Turbine. Zaradi zmage v prvem krogu smo v tekmo vstopili malo manj zavzeto. Kar je prineslo hitro vodstvo Turbine. Zato smo morali na prvi time out že pri rezultatu 8:11.  Po tem so se punce zbrale . Z borbeno in zanesljivo igro smo set dobili na 22.
Tudi v drugem setu smo ves čas lovili zaostanek za ekipo iz Selnice. Pri rezultatu 18;23 za Turbino smo izkoristili še zadnji time out. Po zbrani igri in dobrih servisih pa smo na presenečenje vseh Turbino ujeli na 24 točki. Na žalost je na koncu zmanjkalo nekaj zbranosti in športne sreče. Tako smo set na 24 točki tudi izgubili.
Pod vtisom dobre igre iz končnice drugega seta smo pričeli odločilni set. Dobili prvo točko . Nato naredili nekaj neumnih napak in prenehali igrati. Kar je ekipa Turbine izkoristila in set gladko zmagala na 5.

Čez štirinajst dni nas čaka še zadnji turnir v Selnici. Kjer se bomo pomerili z ekipo iz Zreč in Formis I.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na … skupina B.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2017_18/kval_3}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje