Sobotni dvoboj naših odbojkaric proti trenutno vodilni ekipi Alianse iz Šempetra smo vsi pričakovali z veliko nestrpnostjo, še posebej po gladki zmagi naših v prejšnjem krogu. Vsi smo vedeli, da bo presenečenje težko, a upali na utrujenost gostij po dolgi poti na sever Nemčije v Hamburg, kjer so igrale tekmo v pokalu Challange.

A žal se ni izšlo po naših željah. Že takoj na začetku tekme so domačinke vse postavile na svoje mesto, hitro povedle, vodstva pa niso izpustile iz rok vse do konca niza. Drugi in tretji niz sta potekala enako in gladki poraz naših je bil neizbežen.

Seveda vsi upamo na popolnoma drugačno zgodbo prihodnjo soboto, ko naše odbojkarice gostujejo pri zadnje uvrščeni ekipi iz Grosuplja.

Aliansa : Formis     (3:0)     (25:16, 25:13, 25:17)


Več o tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje