Mednarodni turnir v Beogradu

by admin

Deklice Formisa osme na močnem mednarodnem kadetskem turnirju v Beogradu.

Preko prvomajskih praznikov, smo se udeležili zelo močnega mednarodnega kadetskega turnirja » TROFEJ BEOGRADA«. Sodelovali smo v postavi Naja Š., Naja D., Žana, Žana Ivana, Lana D., Lana Z., Taja, Zoja, Daša, Tinkara, Živa, Laura ter trener.

Na turnir smo se pomočjo naših glavnih navijačev in sponzorjev staršev odpotovali v sredo dopoldan. V Beograd smo pripeli ravno v času večerje.

V četrtek zjutraj smo odigrali prvo tekmo z ekipo Skopje 1, prvi niz smo zmagali na 23, drugega pa na 9. Do popoldanske tekme smo si čas zapolnili s trening tekmo, kjer so priložnost za igranje dobile vse igralke. Prvi niz v drugi tekmi na turnirju proti kadetski ekipi Beograd 1 smo po napeti borbi izgubili na 24, drugi niz pa že malo utrujene na 15.

Prva tekma v petek je bila proti kadetinjam iz Novega Sada, po dveh izenačenih nizih smo se veselili zmage z 2:0 v nizih. Druga tekma je bila proti ekipi Bileče iz Bosne, prvi niz je bil 25:22, drugi pa kar 37:35, kar je pomenilo, da bomo igrali za končno 7. mesto.

Zadnji dan smo imeli samo tekmo s Hrvaško reprezentanco U16, ki smo jo izgubili in tako končali na osmem mestu med 20 ekipami.

Upam, da nam bo uigravanje na tem turnirju pripomoglo k dosegi danih ciljev za letošnjo sezono.


 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2018_19/turnir_BG}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje