Uspešen začetek

by admin

Mlajše deklice začele z Državnim prvenstvom v mali odbojki za sezono 2018/2019.

V letošnjem državnem prvenstvu v mali odbojki (letnik 2006 in mlajše) nastopa 65 ekip, ki so v prvem delu razdeljene v 8 regij. V drugem delu se bo najboljših 16 ekip borilo za najvišja mesta, ostale ekipe pa bodo nadaljevale s turnirji za končna mesta oz. za 17. mesto.

Prva ekipa male odbojke OK Formis nastopa v prvem delu v skupini Štajerska A skupaj z ekipami Nova KBM Branik II, Benedikt, Zoja Lenart in Čebelice Zreče.

Druga ekipa male odbojke OK Formis nastopa v prvem delu v skupini Štajerska B skupaj z ekipami Nova KBM Branik I, Bistrica, Turbina in Ruše.

Prva ekipa je igrala v Mariboru, druga pa v Selnici.

O turnirju v Selnici je Alina M. napisala: V soboto,  17. 11. 2018, smo igrale proti Novi KBM in Turbini. Prvo tekmo smo igrale proti Novi KBM, v prvem setu smo začele s dobro igro. Prvih nekaj točk smo zaigrale zelo dobro proti koncu pa nam je zmanjkalo koncentracije, zato smo prvi set izgubile. V drugem setu se nismo odrezale nič boljše, zato smo potem izgubile tudi drugi set in tekmo proti Novi KBM. Drugo tekmo smo pa igrale proti Turbini, ki so bile nekaj let mlajše in številčno nepopolne. Prvi set smo gladko zmagale z zelo dobrim rezultatom, tudi drugi set nam ni delal težav, zato smo tudi drugi set gladko zmagale z rezultatom 25:10 oz. uradno s 25:00. S svojo igro smo na koncu vseeno bile, kar zadovoljne, saj je bila naša prva v tej sezoni!

O turnirju v Mariboru je Maša H. napisala: V soboto, 17. 11. 2018, se je začelo Državno prvenstvo v mali odbojki. Ekipa Formis mala 1 smo prvi turnir odigrale v Draš centru. Začele smo s tekmo proti ekipi Benedikt. Set smo začele z majhnimi razlikami v točkah, vendar smo se od nasprotnic iz Benedikta kasneje odcepile. Prav tako smo dobro odigrale tudi drugi set in se veselile zmage z 2:0 v nizih. Drugo tekmo smo igrale proti vrstnicam iz Lenarta. Tokrat smo v prvem setu začele bolj odločno, prav tako v drugem setu zbrano, z jasnim ciljem. V obeh setih smo nasprotnice pustile na manj kot desetih točkah. Tako se z dvema zmagama in novimi izkušnjami veselimo naslednjega turnirja, ki bo 1. decembra v  Benediktu.

Vse turnirje in rezultate lahko najdete na … Štajerska A in B.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2018_19/liga_1krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje