Uspešen začetek za minice

by admin

S turnirjem v Mariboru se je začelo državno prvenstvo v mini odbojki za sezono 2015/2016. Za letošnje tekmovanje se je prijavilo 47 ekip iz vse Slovenije.

Letošnje tekmovanje je v prvem delu razdeljeno na 8 regij: koroška, štajerska, celjsko-savinjska, pomurska, gorenjska, notranjska, primorska in ljubljanska regija.
V Mariboru je potekal turnir 1. kroga štajerske regije, v kateri nastopajo naslednje ekipe: Nova KBM Branik, Turbina, Benedikt, Zoja mini, Pohorje Volley, Formis mini in Formis mini mini. Vsaka ekipa se bo z vsako pomerila po dva krat, prvouvrščeni ekipi iz skupine se uvrstita v drugi del državnega prvenstva (med 16 ekip).

V prvi tekmi letošnjega državnega prvenstva smo lahko spremljali »derbi Formis«, ki so ga na koncu dobile izkušenejše deklice iz ekipe Formis mini.
Druga tekma je prinesla ponovitev lanskega finala državnega prvenstva med Formiskami in Mariborčankami, tudi tokrat so se zmage veselile naše mlade odbojkarice.
Ekipa Formis mini mini pa je v drugi tekmi morala priznati premoč ekipi Pohorje Volley z 2:1 v nizih.

Naslednji turnir čaka mlade Formiske v soboto, 5.12.2015, ko se bodo ene odpravile v Ruše, druge pa v Lenart.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-sezona_2015-16/DP_1krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje