V Hočah po pričakovanjih

by admin

Ekipa Formis mala II se je v Hočah pomerila z ekipama ŽOK Ptuj in Nova KBM Branik I.

Igralka Lana Z. je o turnirju napisala.
V soboto je na domačem terenu v VŠD Hoče potekal turnir 4. kroga v mali odbojki. Pomerile smo se ekipe Formis mala II : ŽOK Ptuj, Turbina : Nova KBM Branik I, Formis mala II : Nova KBM Branik I, ŽOK Ptuj : Turbina.
Za Formis smo igrale: Zoja V., Naja D., Lana D., Lana Z., Nuša B., Melani K., Lara L., Lara Ž., Stella S., Nika K., Tjaša L., Špela P., Lina S.
V prvi tekmi smo se Formiske pomerile z ekipo ŽOK Ptuj, v tej tekmi smo dobile priložnost za igranje skoraj vse igralke, saj smo nasprotnice gladko premagale z rezultatom 2 : 0 v obeh nizih. Po zmagi z nasprotnicami Ptuja smo bile zelo vesele, saj smo dokazale, da zmoremo. V drugi tekmi so bile naše nasprotnice Nova KBM Branik I, slednje so slavile in nas v obeh nizih kljub dobri igri in veliki želji v vseh elementih igre nadigrale in zmagale z rezultatom 2 : 0. Poraz z Novo KBM Branik I je dobra izkušnja, a čaka nas še veliko dela in truda. Iz poraza se veliko naučiš.
Hvala našim navijačem (staršem) za podporo in spodbudo ter seveda našemu trenerju Boštjanu za usmerjanje v igri.
Naslednja tekma nas čaka v soboto 12. 12. 2015 v Selnici ob Dravi, kjer se bomo pomerile z ekipama Nova KBM Branik III in Turbino.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-sezona_2015-16/liga_3krog_2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje