V novo sezono so vstopile tudi starejše deklice

by admin

V soboto, 8.10.2016, so se odpravile na 1. kvalifikacijski turnir skupine B v Vuzenico.

Ker je bilo igrišče samo eno, se je turnir pričel ob 9:30 uri, ekipa Formisa pa je igrala prvi dve tekmi.

Letošnja ekipa starejših deklic je zelo mlada, o nasprotnih ekipah nismo imeli nobenih informacij, zato nismo vedeli kaj naj pričakujemo. Dogovorili smo se, da bomo poskusili igrati kot najbolje znamo, pa bomo videli kam nas rezultat pripelje.

Prvo tekmo so Formiske igrale z domačinkami Swolley Vuzenica. Kot je bilo pričakovano je bila v prvem setu prisotna trema in nervoza in rezultat je bil skoraj ves prvi set izenačen. Šele ob koncu seta so Formiske pobegnile in zmagale z rezultatom 20:25. Pred pričetkom drugega seta smo se dogovorili, da bi morali v tem setu igrati bolj zanesljivo in zmagati bolj prepričljivo. To nam je tudi uspelo. Formiske so drugi set dobile z rezultatom 8:25.

Rezultat:  Swolley Vuzenica : OK Formis   20:25 / 8:25


Drugo tekmo so Formiske igrale z ekipo Turbine. Skozi celi prvi set sta se ekipi enakovredno borili in menjavali v vodstvu. Kakor hitro je Formis malo povedel, že so nas nasprotnice dohitele in prehitele z močnimi servisi. Na koncu prvega se je vseeno veselila ekipa Formisk, ki je zmagala s tesnim rezultatom 25:23. Drugi set je bil nekakšna kopija prvega. Obe ekipi sta se borili in menjavali v vodstvu. Proti koncu seta so Formiske odlično servirale in niso dovolile nasprotnicam razviti igro, zato so tudi zmagale z rezultatom 25:21.

Rezultat:  OK Formis : Turbina   25:23 / 25:21

 

Na koncu so bile igralke zelo vesele obeh zmag in so lepo pozdravile tudi svoje najboljše navijače, ki jih vedno spremljajo v velikem številu in za njih glasno navijajo.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2016-17/Kval_1}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje