V zadnjem krogu za potrditev 5. mesta

by admin

Ekipa Formis II je sezono v 3. DOL odigrala po sistemu toplo – hladno. Nekajkrat v sezoni so nas punce razveselile, nekajkrat prijetno presenetile, kakšna tekma pa je bila tudi za hitro pozabo. V predzadnjem krogu so mlade 4MIS-ke v soboto, na dan žena gostile ekipo Prevalje II.

To je bil derbi ekip, v katerih igrajo samo mladinke ali mlajše. Tokratna tekma je spadala v kategorijo toplo in kot bi rekel Žarko »malo je vlekla na vroče«. Formiske so z nasprotnicami opravile gladko in niso porabile preveč moči pred nedeljskimi tekmami v kadetski kategoriji.


Rezultat tekme: FORMIS II
: Prevalje II     3:0 (25:18, 25:17, 25:15)

Trener Peter Možič je po tekmi povedal: »Nekaj kadetinj sem poskušal spočit oziroma jih ne preveč utrujat. Z  nami je bila tudi Katarina Novak. Celotno tekmo smo držali dober nivo igre z malo napakami.  Prevaljčanke so nam veliko točk podarile. Zdelo se je da se tudi one »šparajo« za kadetski turnir«.


Za Formis so igrale:
Ana Kristina Šalinovič, Špela Belec, Mia Primec, Brina Bračko, Lea Krumpak, Maša Brumen, Tjaša Špindler, Pia Berglez, Aneja Tancer, Katarina Novak, Lea Ivančič

Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/1-Sezona_13_14/17.kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje