Za konec dva poraza in končno 4. mesto

by admin

Končana je sezona v 3. DOL. Naša dekleta so celotno sezono odigrale odlično ter bile nenehno v igri celo za naslov, a na koncu so žal popustile in osvojile še vedno lepo četrto mesto.

Predzadnji krog prvenstva je bil odigran v sredo 18.3., ko so se Formiske podale na vedno neugodno gostovanje v Prevalje, v zadnjem krogu pa so v soboto doma gostile še ekipo Pohorje Volley iz Ruš.

Rezultata zadnjih tekem:

Prevalje II : FORMIS II     3:0 (25:21, 25:19, 26:24)

FORMIS II : Pohorje Volley     2:3 (17:25, 25:18, 24:26, 26:24, 16:18)  

Kljub dobremu vzdušju v ekipi, pa je na oba rezultata nedvomno nekoliko vplivalo tudi vzdušje v klubu. Dekleta so tudi ti tekmi odigrale v slogu celotne sezone – borbeno in zavzeto – že sama rezultata pa kažeta, da so odločale malenkosti, ki pa tokrat niso bile v prid našim.

Sezona je končana in če pod njo potegnemo črto lahko zatrdimo, da je bila uspešna. Napredek glede na prejšnjo sezono je očiten (ne samo v rezultatskem pogledu). Formiske so nedvomno naredile korak naprej in ta ekipa, sestavljena pretežno iz kadetinj in deklic, je sposobna še več.

Za konec naj še omenimo, da sta zadnjo uradno tekmo v tej ekipi najverjetneje odigrali naši edini mladinki Mija Primec in Tjaša Špindler. Hvala jima za vse in 4MIS4EVER!!      

Galerija slik:

{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/1-Sezona_14_15/18krog}


 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje