Mala I v boj za polfinale

by admin

Ekipa Formis mala I se je na turnirju v Hočah z dvema zmagama uvrstila na zaključni turnir repasaža, na katerem si bo poizkušala priigrati uvrstitev na polfinalni turnir oz. med 8 najboljših ekip v mali odbojki. Na turnirju v Preboldu pa je ekipa Formis mala II zaključila letošnje tekmovanje v državnem prvenstvu.

Trener Darko je o turnirju v Hočah povedal: »V soboto smo prvič v tej sezoni igrali v domači dvorani. Nasprotnice so bile ekipe iz Braslovč, Zreč in Murske Sobote. Da so ekipe zelo izenačene, je bilo videti že na prvih tekmah. Domača ekipa je v prvi tekmi, po ogorčenem boju v tretjem nizu, premagala ekipo Braslovč ter se jim tako oddolžila za poraz v tekmovanju Ligi žoga miga. Na sosednjem igrišču je Sobota premagala Čebelice iz Zreč.  Tako smo se za prvo mesto na turnirju udarili z neugodno ekipo iz Murske Sobote. Tako kot na prvi tekmi z Braslovčami, je tudi trenerka Sobote zamenjala ekipi. Tako je tudi tokrat o zmagovalcu odločal tretji niz.  Tokrat so domače igralke prikazale najboljšo igro v tej sezoni. Borbenost je poplačala zmaga in uvrstitev na finale repasaže je ostala doma. Po zmagi Braslovč nad  za nas neugodnimi Zrečami, sta se za drugo mesto spoprijeli ekipa Braslovč in Sobote. Zmagale so Braslovčanke.«

Finalni turnir repasaža, od koder bosta prvi dve mesti vodili v polfinale, bo v soboto, 11.4.2015. Nasprotnice bodo vrstnice iz Kanala, Bleda in Braslovč.

Vsi rezultati na … POVEZAVI.

 

Na turnirju za mesta v Preboldu so se mlade 4-miske, po odpovedi ekipe iz Ljutomera, pomerile z domačinkami in ekipo iz Črne.
V prvi tekmi turnirja je domača ekipa Prebolda z 2:0 v nizih premagala ekipo iz Črne.
Druga tekma med našimi mladimi odbojkaricami in ekipo iz Črne je tako že v veliki meri odločala o tem, kdo bo letos še nadaljeval tekmovanje. Napeto je bilo vse do konca, saj je o zmagovalcu, po izgubljenem prvem nizu ter dobljenem drugem nizu, odločal tretji niz, ki so ga z nekaj sreče dobile odbojkarice iz Črne s 25:23.
Na zadnji tekmi turnirja domačinke niso dovolile presenečenja ter so tekmo dokaj zanesljivo dobile z 2:1 v nizih ter turnir končale na prvem mestu.
Kljub dejstvu, da so naše mlade 4-miske zaključile tekmovanje, si zaslužijo pohvale za vse odigrane tekme, saj bodo z izjemo ene igralke vse igrale še tudi v naslednji sezoni v kategoriji male odbojke.

 

Vse rezultate lahko pogledate … TUKAJ.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_14_15/liga_repasaz4}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje