Deklice pete v Ljubljani

by admin

Prvi vikend v letošnjem letu se je prva ekipa deklic udeležila turnirja Telekom open v Ljubljani. 

V kategoriji ekip starejših deklic je tekmovalo 24 ekip iz Italije, Hrvaške, Srbije, Makedonije in Slovenije. Na turnirju je zmagala ekipa Korvolley iz Slovenj Gradca , ki je po veliki borbi z rezultatom 2:1 izločila v četrt finalu prav našo ekipo.

Naša ekipa oslabljena za štiri reprezentantke, ki se trenutno pripravljajo na conske kvalifikacije za evropsko prvenstvo U16, je na koncu osvojila peto mesto.

Prvi dan tekmovanja smo v prvi tekmi gladko premagali ekipo Krško 2. V drugi tekmi smo na razliko izgubili s prav tako zaradi reprezentance oslabljeno ekipo Vitala 2:0.  V odločilni tekmi za preboj med prvih osem ekip , pa smo po veliki borbi predvsem v prvem setu 27:25 , z 2:0 premagali ekipo Triglava.

Drugi dan smo v četrtfinalu naleteli na razpoložene Korošice, ki so nas premagale z 2:1. V tekmi za peto mesto pa smo se ponovno pomerili z ekipo Vitala. Tokrat so naša dekleta z borbeno in organizirano igro  zmagala z rezultatom 2:0 in tako turnir končala na petem mestu.

Na koncu zahvala staršem, ki so navijaško in finančno podprli našo udeležbo na turnirju.

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2018_19/turnir_LJ}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje