Odločal bo zadnji turnir

by admin

Ekipa Formis II je v Hočah na kvalifikacijskem turnirju za starejše deklice zapravila prvo priložnost za uvrstitev v »A« ligo, zato bo o svoji usodi odločala na zadnjem turnirju v Zrečah.

Na turnirju 3. kroga kvalifikacij za A ligo starejših deklic je prva tekma z rezultatom 2:0 pripadla domačinkam. Prvi niz so deklice Formis II dobile brez težav, nato so drugi niz po zaostanku sredi niza obrnile sebi v prid in prišle do navidezno lahke zmage nad ekipo Nova KBM Branik II.

Druga tekma je potekala med Novo KBM Branik II in Galejo, slednje so oba niza začela z delnim rezultatom 10 oz.11 proti 0. Tekma se je končala z zmago Galeje z 2:0 v nizih.

V tretji tekmi sta se pomerili Galeja in Formis II. Domače deklice so na prejšnjem turnirju gladko premagale istega nasprotnika, na kar je kazal tudi delni izid v prvem nizu 5:1, 16:10 in 23:19, a nato se je ustavilo. Po dveh time out-ih, so domačinke sicer prišle do zaključne žoge, ampak niz so vseeno, z nekaj sreče, dobile gostujoče deklice iz Galeje s 27:25. Drugi niz so gostje naredile delni izid 6:1, katero razliko so držale oz. povečale do končne zmage z 2:0 v nizih.

Razpored in rezultati skupine “B”.

Zadnji kvalifikacijski turnir čaka starejše deklice v nedeljo, 20.12.2015, ko bo ekipa Formis I igrala v Hočah, ekipa Formis II pa v Zrečah.


 

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2015-2016/liga_2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje