Sezona v 1. DOL je v polnem zamahu. Začetek za našo ekipo ni bil nič kaj obetaven, v zadnjih dveh krogih pa so tudi Formiske pričele z nabiranjem točk. V 5. krogu jim je v goste prišla ekipa GO Volley iz Nove Gorice.

Ohrabrene po gladki zmagi na zadnjem gostovanju v Šempetru, so Formiske odločno stopile na parket. Dvig v igri naše ekipe in dosedanji rezultati Novogoričank so napovedovali izenačeno tekmo in na koncu se je prav to tudi zgodilo.

Po nesrečno izgubljenem prvem nizu, so Formiske nato prevladovale v drugem in četrtem, gostje pa v tretjem nizu. O zmagovalcu je tako odločal peti, skrajšani niz. Formiske so bile z eno nogo že zmagovalke, saj so vodile z 8:5, a splet neverjetnih naključij (gostjam so se tri že izgubljene žoge srečno odbile) je potek niza prevagal v korist Goričank, ki so se na koncu tudi veselile dveh novih točk, ena pa je za tolažbo ostala doma v Hočah.

Rezultat tekme:
FORMIS : GO Volley     2:3 (23:25, 25:20, 18:25, 25:14, 13:15)


Za Formis so igrale:
Maja Desy Vahen 18, Brina Bračko, Ana Sešel 7, Maja Burič, Katja Karin Pintarič 14, Urška Stavbar 4, Nuša Polanec, Lea Geratič, Nastja Gajser 14, Nina Petranović 6 in Ana Štern 2.       

Že to sredo 22.10.2014 čaka Formiske prvi nastop v Pokalu Slovenije, pomerile se bodo proti ekipi Alianse. Prva tekma 1/8 finala bo v Šempetru, povratna pa bo v torek, 04.11.2014 v Miklavžu.
V soboto 25.10.2014 pa nato nova tekma v 1. DOL, Formiske odhajajo na gostovanje k novinkam v ligi, ekipi UOK Vital Ljubljana.

  Galerija slik: {gallery Novice_1.DOL/1-Sezona_14_15/5krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje