4MIS 3 : Kema Puconci 0

by admin

4MIS-ke so po nizu dobrih iger, a žal izgubljenih točkah, tokrat pokazale svoj pravi obraz. V 6. krogu državnega prvenstva nam je v goste prišla ekipa Keme iz Puconcev. Stanje na prvenstveni lestvici, kjer so se Prekmurke do tega kroga nahajale le mesto višje od naših deklet, je obetalo razburljivo tekmo.

In res se začelo na tak način. Prvi niz je bil izenačen, tudi živčen, ekipi sta se izmenjevali v vodstvu, v zaključku pa so Prekmurke pobegnile celo na 24 : 22 in imele dve zaključni žogi. Takrat pa je na servis prišla naša kapetanka Maja Horvat in z odličnimi servisi gostje prisilila v napake, naša dekleta pa v vodstvo z 1 : 0 v nizih. Od tukaj naprej pa je šlo vse kot po maslu. 4MIS-ke so dominirale v vseh prvinah igre, zlahka dosegale točke in gladko dobile še drugi in tretji niz.

Zmage smo se razveselili vsi, skoraj 300 bučnih navijačev, klubsko vodstvo, igralke, še posebej pa trener, ki je vseskozi verjel, da igralke zmorejo. Puncam se je s to zmago vrnila samozavest, ki jim bo ob dobri igri še kako prišla prav v nadaljevanju prvenstva, še posebej pa v povratni tekmi pokala Slovenije, ki jo bodo 28.11. odigrale z ekipo Braslovč.

Formis : Kema Puconci     (3 : 0)     (26:24, 25:17, 25:12)

Več o tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.


 

{gallery Novice_1.DOL/1DOL_7}

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje