Julija Grubišić Čabo # 12 (sprejemalka)

by admin

V novo sezono vstopamo hitrejši in močnejši tudi z našo nosilko iz prejšnje sezone Julijo Grubišić Čabo. Julija je v prejšnji sezoni nosila kapetanski trak slovenske kadetske reprezentance – U18. Naprej nas nosijo sanje in sanje so dovoljene tistim, kateri si upajo. Julija, pri nas ti želimo veliko športnega uspeha, zdravja in super treningov.

Namenila nam je nekaj besed ob prihodu v naš klub: Sem 16 letna odbojkarica, ki me žoga spremlja že od malega. Gradi me dobra volja, vztrajnost in motivacija, kar skušam pokazati tudi na igrišču. Verjamem, da so rezultati posledica trdega dela in želje, zato se prihajajoče sezone v novem klubu zelo veselim, saj sem prepričana, da lahko vsi pričakujemo delovno, zahtevno, a uspešno sezono.

Naj se zgodba o uspehu Formis 2022 začne.

Julija dobrodošla!

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje