Žana Godec # 9 (sprejemalka)

by admin

4. sezono med članicami se predstavi naša Žana. Višje, hitreje in močneje je naš skupni imenovalec z igralko št.# 9. Žana vse kar počne dela s srcem. V odbojki stremi k popolnosti in brezhibnosti, to ji uspeva kljub njeni mladosti. Želimo ji zdravja in še veliko uspehov v naši skupni zgodbi.

Namenila nam je par besed o sebi in prihodnosti: Odbojka me spremlja že 9 let. Moja zgodba se je začela na mestu srednje blokerke, pred kratkim pa sem to zamenjala s sprejemalko. Čeprav je to bila kar velika sprememba, sem s trdnim delom in odločnostjo hitro napredovala. Vem, da je še veliko prostora za napredek, zato že komaj čakam na novo sezono, saj bom s pomočjo odličnega trenerskega štaba dosegla zastavljene cilje.

Naj se zgodba o uspehu Formis 2022 začne.

Žana dobrodošla!

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje