Najmlajše na vrhu v LŽM

by admin

V soboto, 16.11.2013 je v VŠD Hoče potekal drugi turnir mini odbojke v tekmovanju Liga žoga miga. S štirimi novimi zmagami so naše minice ostale neporažene ter so sedaj same na vrhu lige.

Prva tekma proti ekipi iz Vuzenice je prinesla gladko zmago z 2:0 v nizih.

V drugi tekmi so se naše najmlajše pomerile proti vrstnicam iz Braslovč. Obe ekipi do te tekme še nista izgubili, zato se je obetal ogorčen boj za vsako žogo. Mlade Formiske so že od začetka krenile silovito ter so prvi niz zanesljivo pripeljale do zmage s 25:16. Druga postava je zanesljivo opravila svoje delo ter niz dobila s 25:08.

V tretji tekmi so bile nasprotnice iz Alianse Šempeter. Prvi niz so naše minice zanesljivo dobile, saj je trener Alianse zamenjal postavi, tako da smo v drugem nizu spremljali pravo dramo med drugo ekipo Formisa in prvo ekipo Alianse. Pri rezultatu 23:22 so naše najmlajše naredile 3 nepotrebne napake ter niz žal izgubile s 23:25. Tretji niz je prva ekipa vse skozi nadzorovala, ter ga kljub rahli negotovosti po vodstvu s 14:09, le pripeljala do končne zmage s 15:12.

Zadnjo tekmo na turnirju so odigrale proti ekipi Hitri polž. Kljub zelo spremenjeni postavi so tekmo zmagale z 2:0 v nizih.

  

Naslednji turnir je že v soboto v Šempetru.

  

Rezultati in lestvica LŽM v mini odbojki:
http://www.sportasticno.si/lzm/mini-liga/rezultati

  Galerija slik:
{gallery Novice_ostali/Mini/ZLM/1-Sezona_2013-14/2krog}

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje