Deklice uspešno nadaljujejo v kvalifikacijah

by admin

V drugem krogu kvalifikacij skupine B za starejše deklice so se danes pomerile ekipe : Zreče, Benedikt , Formis I in Formis II.

Turnir v Miklavžu se je odvijal na dveh igriščih. Na prvih tekmah sta se srečali ekipa
Formis I in Benedikt. Zmaga prve ekipe ni bila vprašljive. Zmagale so z rezultatom 2:0.Na drugem igrišču pasta se spoprijeli ekipi Formis II in Zreč. Presenetljivo je po zelo dobrem uvodnem serviranju ekipa Formis II prevzela pobudo in prvi set dokaj prepričljivo zmagala na 15. V drugem setu je ekipa Zreč manj grešila , naša ekipa pa nekoliko slabše servirala. Po skoraj pol ure borbene igre iz obeh strani je set in tekma pripadel ekipi Formis II.

V naslednjih tekmah sta se srečali ekipi Formis II in Benedikta. Zmagala je ekipa Formis II prav tako z rezultatom 2:0. Na sosednjem igrišču sta se srečali ekipi Formis I in Zreč. Kljub boljši igri ekipe Zreč , naše prve ekipe niso mogli presenetiti. Tako to nedeljo deklice niso prepustile svojim nasprotnicam niti niza.

Sedaj nas čaka zaradi prihajajočih počitnic majhen premor. Ekipa Formis II nadaljuje s tekmovanjem 5. 11. 22017 v Benediktu. Ekipa Formis I pa je takrat prosta.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na … skupina B.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2017_18/kval_2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje