Drugi turnir za minice

by Boštjan Glodež

Naše najmlajše Formiske so igrale v Hočah, kjer so imele za nasprotnike 3 ekipe dečkov, in v Ljutomeru, kjer so igrale z dečki iz Maribora, mešano ekipo iz Lendave in domačinkami. Za enimi je že drugi turnir, ene pa so tokrat sploh prvič nastopile na turnirju na svoji odbojkarski poti.

Svoje misli po odigranem turnirju je strnila kapetanka Formis mini mini Neja Zupan: “Drugi turnir je za nami, za nekatere prvi. Tokrat nismo tako blestele v rezultatu, smo se pa borile do konca. Igrale smo proti ekipam iz Lendave, Maribora in Ljutomera in vsaki ekipi ukradle en set. Občutki so zelo dobri in razburljivi. Na naslednjih treningih bomo tiste stvari, ki nam danes niso šle, izboljšale in se že veselimo naslednjega turnirja.”

Vsi rezultati 2. kroga na mini odbojka – turnir 12 in 13

Naslednja možnost za nabiranje novih izkušenj bo v soboto, 12. 2. 2022.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje