Dolgo smo čakali in jo končno dočakali. S tekmo prvega kroga, ko so Formiske gostovale v Puconcih, se je pričela nova sezona v 1. DOL. Zaradi sprememb v trenerskem in igralskem kadru smo bili v pričakovanju vsi, igralke, trenerji in vodstvo, verjamem pa da tudi vsi navijači.

K še večji razburjenosti je pripomoglo tudi dejstvo, da so se 4MIS-ke odpravile na gostovanje k tradicionalno neugodnim igralkam Keme iz Puconcev, ki imajo letos precej premešano ekipo, prvič pa so tudi igrale v novi dvorani, pred več kot 400 gledalci.

A četica desetih navijačev Formisa se ni pustila preglasiti 40x večji množici domačinov. Ob bučnem spodbujanju so 4MIS-ke pokazale, da visoka pričakovanja pred letošnjo sezono niso zaman.

V štirih odigranih nizih so le v drugem rahlo popustile in gostjam v končnici dovolile, da so osvojile niz. V ostalih treh pa zanesljivo in suvereno. Nedvoumno se v igri Formisa pozna dodana vrednost Maje Desy – Vahen, ki je s svojo izkušenostjo razbremenila drugo Majo, Majo Horvat, ki je tokrat, skupaj z vsemi ostalimi igralkami, ponovno zaigrala sproščeno in učinkovito.

V igri Formisk je zagotovo še veliko rezerv in tega se zaveda tudi trener Sebastijan Zorenč, a sezona je še dolga in verjamemo, da bo tudi igra iz tekme v tekmo še boljša. Led je prebit, zdaj pa naprej, korak za korakom do končnega cilja.

Več o sami tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.


Rezultat tekme:
Kema Puconci : Formis     1:3 (22:25, 25:23, 9:25, 22:25)


V naslednjem krogu se bodo Formiske doma pomerile z ekipo UOK Vital iz Ljubljane. Tekma bo v soboto, 19.10.2013 s pričetkom ob 18.30 uri. Pred to tekmo pa se bodo dekleta Formis II v 3. DOL ob 16.00 uri pomerile z ekipo ŽOK Vuzenica.

Vabljeni vsi v dvorano VŠD Hoče, obljubimo, ne bo vam žal!


Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

 

 Galerija slik (slike so slabše kvalitete – vir je telefon).
 Lepše slike si lahko ogledate na tej povezavi …. KLIKNI.

{gallery Novice_1.DOL/1-Sezona_13_14/1krog}

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje