Formiske sedaj že v igri za 1/4 finale play off-a

by admin

Formiske so se z novo zmago, tokrat proti neposrednim konkurentkam za izpad, ekipi ATK Grosuplje, na lestvici povzpele za eno mesto, se po točkah izenačile z ekipo Vitala in se lahko z zmago v zadnjem krogu proti ekipi HIT Nova Gorica celo uvrstijo v 1/4 finale play off-a.

Sobotno tekmo proti zadnje uvrščeni, a vedno neugodni ekipi Grosuplja, smo navijači in Formiske nestrpno pričakovali. Praznik odbojke so že zgodaj popoldan pričele mlade 4MIS-ke, ki so se pomerile v 3. DOL, nadaljevale pa članice, ki nastopajo v 1. DOL.

Nervoza in negotovost pa je trajala le nekaj uvodnih točk, nato pa so 4MIS-ke stopile na plin in suvereno in relativno gladko dobile vse tri nize. Naša dekleta so tudi v tej tekmi pokazale novo močno orožje, servis. Grosupeljčanke niso našle odgovora na odlične začetne udarce in od tukaj je njihova igra le še nazadovala. V zadnjem nizu so se gostje že sprijaznile z izpadom iz lige, kar je še dodatno olajšalo delo našim dekletom. Tudi mlajše igralke, ki so na tej tekmi dobile priložnost za igro, so le to z odliko izkoristile.

4MIS-ke so s to zmago na lestvici na drugem mestu v zeleni skupini prehitele ekipo Vitala. O tem, katera izmed teh dveh ekip bo igrala kvalifikacije za izpad in katera 1/4 finale za prvaka, se bo odločalo v zadnjem krogu. Formiske imajo težjo nalogo, saj se podajajo na gostovanje v Novo Gorico k vodilni ekipi zelene skupine, Vitalovke pa gostujejo v Grosupljem. Za 4MIS-ke šteje le zmaga, ob ugodnem razpletu druge tekme pa je možen tudi drugačen rezultat. Držimo pesti!

FORMIS : ATK Grosuplje     3:0     (25:17, 25:15, 25:14)

Več o tekmi lahko preberete ….. TUKAJ.

{gallery Novice_1.DOL/1DOL_Z5}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje