Po suvereni zmagi s 3:0 v prvi tekmi 1/8 finala  Pokala Slovenije, ki so jo Formiske dosegle med tednom na gostovanju v Celju, smo z velikim zanimanjem pričakovali prvi nastop nove sezone v VŠD Hoče. Prenovljena ekipa UOK Vital Ljubljana je že v prvem krogu na gostovanju v Novi Gorici z zmago dokazala, da bi lahko bila v Hočah neugoden nasprotnik.

Začetni udarec nove sezone v domači dvorani je pripadel Francu Rebernaku – prvemu predsedniku OK Formis, ki je skupaj s člani svoje družine postavil temelje današnjega Formisa.

Previden začetek in odlično nadaljevanje sta prinesla zanesljivo vodstvo po prvih dveh nizih. Gledalci v VŠD Hoče so po visoki razliki v prvih dveh nizih pričakovali gladko zmago domače ekipe, ki  je v tretjem nizu zaradi padca koncentracije in številnih zgrešenih servisov ponudila priložnost Ljubljančankam. Gostje iz Ljubljane so tretji niz dobile na razliko. Četrti niz so 4MIS-ke odigrale odlično in Ljubljančanke nadigrale v vseh elementih odbojkarske igre. Pri odličnih domačinkah je bila najučinkovitejša Maja Desy – Vahen s 23 točkami.

Domača premiera novega trenerja Sebastijana Zorenča je uspela, igralke pa niso pozabile tudi na Petra Možiča, ki se je odlično znašel v vlogi napovedovalca, odlično mu gre tudi v vlogi trenerja mladih upov Formisa saj z ekipo Formis II zaseda vrh 3.DOL Vzhod. Igralke so se po končani tekmi zahvalile Perotu za 8 nepozabnih let – darilo dres z imenom Pero, številko 8 in podpisi vseh igralk ter slike, ki so zaznamovale dogodke osmih let. Trenutki, ko tudi gostobesedni Pero ostane brez besed…

Formiske so po 2. krogu edine v prvenstvu (tako pri moških kot pri ženskah v 1.DOL) s stoodstotnim izkupičkom, kar jih uvršča na vrh 1.DOL.

Rezultat tekme:
Formis : UOK Vital Ljubljana  3:1 (25:13, 25:18, 27:29, 25:16)

V naslednjem krogu se bodo Formiske v Braslovčah pomerile z ekipo ŽOK Braslovče. Tekma bo v soboto 26.10.2013 s pričetkom ob 19:00 na OŠ Braslovče.

Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate….. TUKAJ.

 

 Galerija slik

{gallery Novice_1.DOL/1-Sezona_13_14/2krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje