Tudi starejše deklice v polfinale

by admin

Starejše deklice Formis I in II so v nedeljo, 17. 4. 2016, zaključile tekmovanje v A Ligi  – vzhod A. Ekipa Formis I je z dvema zmagama v Murski Soboti potrdila 1. mesto v skupini vzhod A in se zanesljivo uvrstila v polfinale državnega prvenstva, medtem ko je ekipa Formis II na domačem turnirju v VŠD Hoče izgubila proti Swatycomet Zrečam in Braslovčam.

Tekma z Mursko Soboto je bila tako kot vse dosedanje samo za tiste z dobrimi živci. Po številnih napakah Formisk v 1. nizu so le tega zasluženo dobile igralke Murske Sobote z 19:25. V 2. nizu smo gledali povsem drugačno sliko. Silovit začetek Formisk in visoko vodstvo nista uspavala igralk Murske Sobote, ki so se skozi ves niz borile za vsako žogo a na koncu niza le morale priznati premoč Formisk 25:20. V 3. nizu smo spet gledali pravo dramo s številnimi preobrati, a na koncu so 3. niz zanesljivo dobile Formiske s 15:10. Končni rezultat 2:1 za Formis! To je bila letos tudi 1. in najslajša zmaga Formisa I nad Mursko Soboto. V 2. tekmi je Formis I gladko premagal še Mislinjo z 2: 0 . Čestitke puncam za borbenost in uvrstitev v polfinale!

Deklice Formis II so že z uvrstitvijo v A ligo dosegle zastavljen cilj in si v ligaškem delu pridno nabirale izkušnje, ki jim bodo še kako prav prišle v naslednji sezoni. Tekmovanje bodo nadaljevala s tekmami za mesta.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

Polfinalni turnir bo v nedeljo, 15. 5. 2016, kjer se bodo za finale borile še ekipe iz Škofje Loke, Jesenic in Šempetra.

 


 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2015-2016/liga_A_2}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje