Uspešno nadaljevanje v A ligi

by admin

Starejše deklice so v nedeljo v ŠD Miklavž odigrale 3. krog državnega prvenstva.

V prvi tekmi sta se pomerili obe ekipi »Formisk« in ekipa Starejših deklic 1 je premagala svoje kolegice iz ekipe Starejših deklic 2 z rezultatom 2:0.

V drugi tekmi pa je šlo že zelo zares. Ekipe Nova KBM Branik I, Formis I in ŽOK Sobota se bodo (zraven ostalih ekip) po vsej verjetnosti borile za prvi dve mesti v skupini, ki vodita v nadaljnje tekmovanje. Tako sta se v drugi tekmi pomerili ekipi Formis I in ŽOK Sobota. Šlo je zelo na tesno, ekipi sta zelo izenačeni, kar kaže tudi rezultat, na naše veliko zadovoljstvo pa v našo korist.

Po treh odigranih krogih v A ligi deklice se naši ekipi nahajata na drugem in šestem mestu. Prva ekipa deklic, ki je v drugem krogu izgubila proti Novi KBM 1, je v tretjem krogu po napeti tekmi premagala ŽOK Sobota. V preostalih tekmah je dvakrat premagala našo drugo ekipo. Do konca jo čakata še dve zelo težki tekmi proti Novi KBM 1 in ŽOK Sobota.  Prav tako pa bo potrebno v borbi za finalni turnir dobro odigrati dvakrat z ekipo Nova KBM 2 in Puconci.

Druga ekipa je odigrala že šest tekem . V tekmah proti prvi ekipi , in proti ekipi ŽOK Sobota ni imela možnosti za kaj več kot dostojen odpor in borbeno igro. Z ekipo Puconcev pa je v dveh tekmah iztržila eno zmago in en poraz. Na prvem kjer so izgubile s Puconci so prav tako izgubile z ekipo Nova KBM 2. Turnir je prišel ravno ob nepravem času, saj je bila ekipa zaradi bolezni in odsotnosti precej oslabljena. Drugo ekipo sedaj čakajo še štiri tekme. Med katerimi je najpomembnejša tekma z Novo KBM 2. Glede na razmerje moči so možnosti za presenečenje v obliki zmage predvsem na tej tekmi.

Zaradi odsotnosti Dragota, ki je zaradi bolečin pričel s fizioterapijo, je treninge prve ekipe deklic prevzel Darko. Pri drugi ekipi pa je vskočil Mirko. Vsi se bomo potrudili, da to ne bo vplivalo na željen razvoj igre in seveda rezultatske cilje.

Razpored in rezultate lahko najdete na … A liga – vzhod A.


 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2017_18/liga_3krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje