Kadetinje začele s kvalifikacijami

by admin

V nedeljo, 2.10.2016, se je v OŠ Selnica ob Dravi odvijal turnir za kadetinje.  Sodelovale so ekipe Turbine, Nova KBM Branik II in Formis.

Prva tekma se je odvijala med domačinkami -Turbino in ekipo Formisa. Malo treme in drugačno prizorišče je pripomoglo k temu da so v prvem setu povedle igralke Turbine (25:18). Tako so z večjo borbo in žarom zmagale tudi drugi set in postale zmagovalke prve tekme. Zmagale so z rezultatom 2:0 (25:18 , 25:16)
Naslednja tekma je potekala med Novo KBM Branik II in Formisom. V drugi igri smo Formiske pokazale drugačno in bolj borbeno igro  in slavile z 2:0 .(25:19 , 25:20).
Tretja tekma je potekala še med Turbino in Novo KBM II, kjer so domačinke že drugič slavile. Rezultat Turbina : Nova KBM Branik II  2:0 (25:20 , 25:17)

Za Formis so igrale: Pia Pravdič, Kaja Kogal, Lana Novak, Nina Jug, Anja Ertl, Nika Babič, Tonja Čižić, Manja Pauko, Lynn Goznik in Nena Kovačič.

Napisala: Nena Kovačič

 

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2016-17/kva_1}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje