Prvi turnir za Malo 2

by admin

Na prvem turnirju v Mariboru so neuspešno lovile svojo prvo zmago v mali odbojki.

V letošnjem državnem prvenstvu v mali odbojki (letnik 2005 in mlajše) nastopa 66 ekip, ki so v prvem delu razdeljene v 8 regij. V drugem delu se bo najboljših 16 ekip borilo za najvišja mesta, ostale ekipe pa bodo nadaljevale s turnirji za končna mesta oz. za 17. mesto.

Druga ekipa male odbojke OK Formis nastopa v prvem delu v skupini Štajerska A skupaj z ekipami Nova KBM Branik I, Bistrica, Benedikt in Pohorje Volley Ruše.
V Mariboru so mlade Formiske odigrale svoji prvi dve tekmi v mali odbojki, saj so lani še vse igrale mini odbojko.

O turnirju v Mariboru je Polona H. napisala: V soboto, 2. 12. 2017, smo Formis Mala 2 igrale prvo tekmo sezone 2017/18. Najprej smo igrale proti ekipi iz Slovenske Bistrice. Prvi set smo s 25:23 izgubile. Drugega smo zmagale s 3:25, a žal tretjega spet izgubile s 25:13. Po kratkem premoru smo igrale proti ekipi Nove KBM. Prvi set smo s 6:25 izgubile. Druge pa smo izgubile z minimalno razliko (22:25). Upamo in želimo si, da nam bi šlo naslednjič boljše.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na … Štajerska A.

 

V Hočah so svoj tretji turnir odigrale deklice iz ekipe Mala 1.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na … Štajerska B.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik Maribor:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2017_18/liga_1krog2}

Galerija slik Hoče:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2017_18/liga_3krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje