Končno 8. mesto za malo odbojko

by Boštjan Glodež

V soboto, 25. 5. 2024, se je z zadnjimi turnirji zaključilo Državno prvenstvo v mali odbojki za deklice za sezono 2023/2024.

Ekipa Formis I je na turnirju za končno 5. mesto v Izoli obe tekmi izgubila po treh napetih nizih in je tako končala tekmovanje na 8. mestu med 86 ekipami.

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – za 5. mesto

O turnirju je kapetanka Nejla Merdanović povedala: “V soboto,  25. 5. 2024, smo igrale zadnji turnir v tej sezoni. Turnir smo igrale v sončni Izoli, za nekatere od nas je to bil zadnji turnir v mali odbojki, na katerem smo se borile za 5.-8. mesto. Prvo tekmo smo igrale proti domači ekipi, kateri smo morali športno priznati zmago z 2:1 v nizih. Prav tako smo po ogorčenem boj izgubile drugo tekmo z 2:1 v nizih proti Slovenj Gradcu. Tako smo v tej sezoni osvojile 8. mesto med 86 ekipami, kljub želji za višje mesto smo zadovoljne z doseženim rezultatom, prav tako smo zgradile zelo močan prijateljski odnos med puncami.”

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje