Starejšim deklicam I končno 5. mesto

by Boštjan Glodež

V soboto, 18. 5. 2024, se je končalo Državno prvenstvo za starejše deklice.

Ekipa Formis I je na turnirju za končno 5. mesto v Ljutomeru zmagala obe tekmi in je tako končala tekmovanje na 5. mestu med 109 ekipami.

Razpored in vsi rezultati na starejše deklice – za 5. mesto

O turnirju in celotni sezoni je kapetanka Lana Brljak povedala: “V soboto, 18. 5. 2024, se je v ŠIC Ljutomer zaključila tudi naša sezona starejših deklic, v kateri smo osvojile 5. mesto, po dveh napetih zmagah proti ekipama Ankarana in Ljutomera. Na začetku si nobena od nas ni predstavljala, da bomo na koncu te sezone tako zadovoljne s prikazanim. Če se spomnimo našega prvega prijateljskega turnirja, ko je naša igra izgledala malo rečeno zmedeno, pa vse do kvalifikacijskega turnirja, kjer smo po treh odigranih setih in veliki borbi prišle v 1. ligo. V ligi smo imele dobre in slabe tekme, a najpomembnejše je bilo, da smo ustvarile svoj cilj in se uvrstile na polfinalni turnir oziroma med najboljših 8 ekip v Sloveniji. Na polfinalnem turnirju nam je zmanjkalo le malo sreče in veliko zbranosti, a vseeno je bilo velika izkušnja igrati polfinale v Hočah na velikem igrišču pred domačimi navijači. Smo pa vse verjetno najbolj ponosne na naše tekme v Ljubljani. Mednarodni turnir Ljubljana open smo osvojile januarja, medtem ko smo Spring open osvojile ob koncu aprila. Seveda pa so nam veliko podporo nudili naši najzvestejši navijači, naši starši in seveda naš trener Darko, brez katerih letošnje sezone ne bi bilo. Zahvalila pa bi se tudi moji ekipi, katera je naredila to sezono bolj posebno.”

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje