Mala 2 do dveh zmag

by Boštjan Glodež

V soboto, 8. 1. 2022, so potekali prvi turnir v “A” in “B” ligah v mali odbojki.

Ekipa Formis I je svoj prvi turnir v “A” ligi – vzhod A odigrala v Mislinji. Iz vsake skupine se bosta prvouvrščeni ekipi uvrstili v polfinale Državnega prvenstva v mali odbojki za deklice oz. med 8 najboljših ekip za sezono 2021/2022 med 64 ekipami, ki so začele tekmovanje.

O turnirju je Maša Frešer povedala: “V soboto, 8. 1. 2022, smo imele tekmo v Mislinji. V Mislinjo smo se s starši in trenerjem odpravili ob 7. uri ter prvo tekmo začele ob 9. uri. Prvo tekmo smo igrale z našim najboljšimi štajerskimi nasprotnicami Novo KBM. Borile smo se po svojih najboljših močeh, a vseeno so tekmo zmagale deklice Nove KBM. Poraz pa nas ni potrl, temveč nam je dal še večji zagon in to smo dokazale v 2. tekmi proti Mislinji, ki smo jo zmagale z 2:0 v setih. Kljub porazu smo zelo ponosne na našo igro.”

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – “A” liga – vzhod A

Ekipa Formis II pa je svoj prvi turnir v “B” ligi – vzhod A odigrala v Puconcih.

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – “B” liga – vzhod A

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje