Mala II v 4. krog repasaža

by admin

Ekipa Formis mala II je turnir 3. kroga repasaža državnega prvenstva v mali odbojki za deklice odigrala v domači dvorani v Hočah. Nasprotnice so bile vrstnice iz Črne, Mežice in Mislinje.

Dve zmagi nad ekipo iz Črne ter poraz proti vrstnicam iz Mežice je bilo dovolj, da so se naše 4-miske uvrstile v 4. krog repasaža. Na turnirju, ki bo potekal v soboto, 7.3.2015, bodo še igrale ekipe: Mežica, Braslovče I in ŽOK Sobota.

V prvi tekmi turnirja v Hočah je ekipa Formis mala II premagala ekipo iz Črne z 2:1 v nizih. Na drugem igrišču pa je Mežica z 2:0 premagala Mislinjo, kar je pomenilo, da se bosta zmagovalni ekipi pomerili med seboj že na tretjem turnirju zapored. Čeprav so se 4-miske na prejšnjih dveh medsebojnih tekmah veselile zmage se je obetal izenačen dvoboj. Tokrat so se zmage z 2:1 v nizih veselile Korošice, saj so naše mlade odbojkarice v 3. nizu popolnoma odpovedale.
V tekmi poraženih ekip je Črna premagala Mislinjo z 2:1 v nizih in tako smo še enkrat spremljali tekmo med Črno in Formis mala II. V prvem nizu smo spremljali izenačeno igro, ki so ga po napetem boju dobile naše 4-miske s 25:22 in tako je bil zmagovalec že skoraj znan, saj je bila kakovostna razlika med drugima postavama obeh ekip prevelika. Druga postava je suvereno opravila svoje delo za končno zmago z 2:0 v nizih ter napredovanje v 4. krog repasaža državnega prvenstva v mali odbojki.


Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.


Ekipa Formis mala I bo turnir 3. kroga državnega prvenstva v mali odbojki igrala v petek, 13.2.2015, v Šempetru. Turnir so po dogovoru med ekipami prestavili zaradi napovedanega slabega vremena.


Rezultati bodo objavljeni … TUKAJ

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_14_15/liga_repasaz2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje