Med štiri na vzhodu

by admin

Po deklicah iz ekipe Formis mala I, ki so se prejšnjo soboto v Slovenj Gradcu uvrstile med štiri najboljše ekipe na vzhodu, je to soboto enak dosežek uspel tudi najmlajšim Formiskam v mini odbojki.

Na turnirju male odbojke v Slovenj Gradcu in na turnirju mini odbojke v Hočah so igrale selekcije istih klubov, saj so na obeh turnirjih igrale ekipe klubov: Nova KBM Branik, Prevalje, Slovenj Gradec in Formis.

Na obeh turnirjih so si napredovanje po rednem delu zagotovile Mariborčanke in Formiske. Deklice iz Prevalj in Slovenj Gradca pa bodo tekmovanje nadaljevale v repasažu.

Obe ekipi OK Formis se bosta na naslednjem turnirju borili za prvi dve mesti, ki vodita v prvi polfinale državnega prvenstva, v kolikor pa jima ne bo uspelo pa bosta imeli še eno možnost, da se preko finala repasaža uvrstita v drugi polfinale oz. med 8 najboljših ekip v svoji kategoriji.


 

Galerija slik Slovenj Gradec:{gallery Novice_ostali/Mala/1-sezona_2015-16/liga_7krog}  

Galerija slik Hoče:{gallery Novice_ostali/Mini/1-sezona_2015-16/DP_7krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje