Uspešne v Celju

by admin

Deklice iz ekipe Formis mala II so z dvema zmagama uspešno začele turnirje za mesta v državnem prvenstvu v mali odbojki.

V Celju so mlade Formiske najprej z 2:0 v nizih premagale ekipo Turbine, nato pa še z 2:1 v nizih domačinke.

O samem turnirju je Lana D. napisala.
V soboto, 5.3.2016, smo imele turnir v Celju, na turnirju smo sodelovale ekipe:  OK Formis mala 2, OK Turbina, OK Nova KBM 3 in OK Celje. Prvo tekmo smo igrale z OK Turbino. Prvi set smo začele slabo,  ampak smo se hitro zbrale in zmagale. Ko je druga postava igrala drugi set, smo glasno navijale, saj nismo želele igrati še tretjega seta. Nato smo vseeno zmagale in OK Turbino smo premagale z 2:0 v setih. Po kratkem odmoru se je začela tekma proti OK Celju, ko smo zagledale nasprotnice smo mislile, da bomo težko dobile zmago, ampak, ko smo začele igrati, smo dale vse od sebe in jim pokazale kaj znamo. Bile smo presenečene, saj smo jih lahko premagale. Nato je sledil drugi set, Formiske v drugi postavi so ga za las izgubile, čeprav so se zelo trudile.  Zato smo jim  še  v zadnjem setu pokazale, da smo boljše in jih premagale z 2:1 v setih in se domov vrnile z dvema zmagama v Celju.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

Naslednji turnir jih čaka v soboto, 19.3.2016, ko se bodo v prvi tekmi pomerile z vrstnicami iz Prebolda, drugi dve ekipi sta še Mozirje in Turbina.


 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-sezona_2015-16/liga_1mesta_2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje