DP v mali odbojki

by admin

Žal se v Braslovčah na turnirju štirih najboljših ekip na vzhodu našim Formiskah ni uspelo uvrstiti v polfinale, zato pa so s svojimi nastopi uspešno na turnirjih za mesta nadaljevale njihove mlajše soigralke.

Na turnirju, kjer sta prvi dve mesti vodili na prvi polfinalni turnir, našim Formiskam žal v dveh tekmah ni uspelo premagati domačink ter bodo tako svojo priložnost iskale na finalnem turnirju repasaža, od koder prvi dve mesti vodita na drugi polfinalni turnir.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

Finalni turnir repasaža bo v soboto, 9. 4. 2016, kjer se bodo za polfinale borile še ekipe Sobota I, Neptun Kanal in Odbojkarica.si.

 

Na turnirju za mesta v Mozirju je ekipa Formis mala II nadaljevala z uspešnimi nastopi kljub dejstvu, da zaradi odsotnosti nekaterih igralk niso nastopile v popolni postavi.

O turnirju v Mozirju je Nuša B. napisala.
V soboto, 19. 3. 2016, smo imele turnir v Mozirju. Igrale smo proti OK Prebold in OK Mozirje, tam pa je bila še ekipa OK Turbina proti kateri nismo igrale. Prva tekma je bila proti OK Prebold. Prvi niz smo krepko vodile in zmagale. Drugi niz smo spet vodile in hitro zmagale. Končni rezultat v nizih je bil 2:0. Druga tekma, proti OK Mozirje, smo prvi niz vodile in zmagale. Drugi niz smo vodile, a potem za las izgubile. Igrale smo še tretji niz in jim pokazale kaj znamo. Končni rezultat v nizih je bil 2:1.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

Naslednji turnir jih čaka v soboto, 9. 4. 2016, ko se bodo pomerile z ekipama Nova KBM Branik II in Hitri polž Radlje.


 

 

Galerija slik Braslovče:{gallery Novice_ostali/Mala/1-sezona_2015-16/liga_8krog}

Galerija slik Mozirje:{gallery Novice_ostali/Mala/1-sezona_2015-16/liga_2mesta_2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje