Prvi niz odnesel sanje

by admin

Na polfinalnem turnirju v Braslovčah se ekipi Formis mini ni uspelo uvrstiti na finalni turnir državnega prvenstva v mini odbojki.

V prvi tekmi proti ekipi Vitala so Formiske skoraj cel prvi niz s pametno igro nadzorovale njihove najboljše igralke, ki so bile v povprečju za glavo višje. Največjo prednost so imele pri rezultatu 18:12, ključni trenutek se je najverjetneje zgodil pri vodstvu z 21:18, ko so nasprotnice po dobrem našem servisu komaj rešile žogo, mi pa te lahke žoge nismo spremenili v napad, ampak smo že pri prvem dotiku naredili napako. Od tu naprej nam igra ni več stekla, nasprotnice so dobile zalet in so bile nezaustavljive. Škoda, saj bi bilo najverjetneje vse drugače, tako pa smo psihološko padli ter kljub dobljenemu drugemu nizu, v tretjem nizu nismo imeli možnosti proti razigranim Vitalovkam. Na krilih te zmage so Ljubljančanke še presenetile domačinke z 2:1 v nizih ter so si že po dveh tekmah zagotovile uvrstitev v finale državnega prvenstva.
Kljub dejstvu, da smo v drugi tekmi s 3:0 v nizih premagali ekipo Odbojkarica.si se je videlo po igri, da bomo težko v zadnji tekmi presenetili domačinke, ki so nas že na prejšnjem turnirju premagale.
Braslovčanke so zasluženo zmagale ter so se kot drugo uvrščena ekipa uvrstile v finale, naše najmlajše pa bodo tekmovanje zaključile s turnirjem za končno 5. mesto v državnem prvenstvu v mini odbojki za sezono 2015/2016.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

Turnir za mesta od 5 do 8 (od skupno 47 ekip) bo v soboto, 28. 5. 2016, na katerem bodo zraven naših Formisk igrale še ekipe iz Maribora, Ljubljane in Izole.


 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-sezona_2015-16/DP_polfinale}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje