5. mesto za minice

by admin

S turnirjem v Mariboru so naše najmlajše zaključile letošnje državno prvenstvo v mini odbojki, kjer je nastopalo 47 ekip.

V prvi tekmi je ekipa Formis mini igrala z ekipo iz Izole. V prvem nizu igra Formiskam nikakor ni stekla, zato so ga izgubile z 12:25. V naslednjih dveh nizih so se zbrale ter se veselile zmage z 2:1 v nizih.
Druga tekma proti domačinkam je bila odločena že po prvih dveh nizih ter so tako lahko v tretjem nizu priložnost za igro dobile tudi preostale igralke.
Kljub porazu z 1:2 v nizih proti ekipi iz Ljubljane so naše Formiske osvojile prvo mesto na turnirju oz. končno 5. mesto v letošnjem državnem prvenstvu v mini odbojki.

Letošnjega naslova državnih prvakinj so se veselile deklice iz Braslovč, ki so na prestolu nasledile našo ekipo Formis mini.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

Čestitke minicam za letošnje rezultate ter Vam staršem za vzpodbudo s tribun!

 


 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-sezona_2015-16/DP_5-8}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje