Minicam 4. in 23. mesto

by admin

S tekmami na finalnem turnirju v Braslovčah in na turnirju za mesta v Hočah so naše najmlajše zaključile letošnje državno prvenstvo v mini odbojki.

V Braslovčah smo lahko spremljali 4 najboljše ekipe v mini odbojki za sezono 2017/2018, od skupno 52 ekip, ki so začele z letošnjim državnim prvenstvom v mini odbojki za deklice letnik 2007 in mlajše.

Na finalnem turnirju v Braslovčah smo lahko videli vse, kar lahko mini odbojka ponudi, na koncu je nekaj zbranosti in sreče zmanjkalo, da bi se lahko Formiske veselile medalje.

Vse rezultate finalnega turnirja najdete … TUKAJ.

Članek o finalnem turnirju pa si lahko preberete … TUKAJ.

 

V Hočah so naše najmlajše Formiske po zmagi in dveh porazih na koncu osvojile 23. mesto med 52 ekipami v državnem prvenstvu v mini odbojki za deklice za sezono 2017/2018.

O turnirju v Hočah je Laura D. napisala: V soboto, 19. 5. 2018, smo imele minice 2 zaključni turnir v športni dvorani v Hočah, kjer smo igrali proti trem ekipam.  Prvo tekmo smo igrale z ekipo OK Portorož in v igri pokazale vso svoje znanje, tako da smo zmagale v setih s 3:0. Drugo tekmo smo igrale z OK Bled, kjer smo prvi set izgubile, drugi set zmagale, na žalost pa  smo tretji set izgubile z  minimalno razliko v točkah 23:25, tako da nam je zmaga v drugi tekmi za las ušla. Tretjo in hkrati zadnjo tekmo v letošnji sezoni  smo igrale proti vrstnicam iz OK Škofja Loka in jo izgubile z rezultatom 0:3, saj smo bile že vse kar utrujene. Ob koncu tekmovalne sezone pa smo sklenile, da bomo naslednjo sezono še bolj trenirale, se trudile in se še bolj izkazale na tekmah.

Vse rezultate turnirjev za mesta najdete … TUKAJ.



 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik Braslovče:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2017_18/finale}


Galerija slik Hoče:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2017_18/liga_4m}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje