Minice zanesljivo naprej

by admin

Še 16 ekip v igri za najvišja mesta.

Sistem tekmovanja je na izpadanje, kar pomeni, da popravnega izpita ni. V vsakem krogu z vsakega turnirja napredujete prvo uvrščeni ekipi v nadaljnje tekmovanje oz. v boj za najvišja mesta, ostale ekipe pa na turnirje za končna mesta.

V 2. krogu Državnega prvenstva v mini odbojki za deklice (letnik 2008 in mlajše) so se Formiske v Lendavi zanesljivo uvrstile v naslednji krog, ki bo v soboto, 30. 3. 2019, v katerem bodo lovile uvrstitev v polfinale oz. med 8 najboljših ekip od skupno 44 ekip iz vse Slovenije.
Naše najmlajše Formiske pa so uspešno nastopile na turnirju za mesta v Murski Soboto in si pridobile nekaj novih izkušenj, ki jim bodo še kako prav prišle v naslednji sezoni, ko bodo še prav vse igrale v tej kategoriji.

O turnirju v Lendavi je Ana Š. napisala: V soboto, 9. 3. 2019, smo se ekipa mini 1 odpravile na majhen turnir v Lendavo. Igrale smo dve tekmi. Prvo tekmo smo igrale proti OK Lendava in jo zmagale s 3:0. V prvem setu smo igrale Ana Š., Maša D. in Maša Z., z rezervo Leni L., v drugem setu so igrale Nika Ž., Gala L. in Tjaša K., z rezervo Evelin K. Ž., v tretjem-zadnjem setu smo igrale Ana Š., Maša D. in Maša Z. ter rezerva Zala K. Drugo tekmo smo igrale proti OK Mežica in jo zmagale s 3:0. V prvem in drugem setu smo igrale iste igralke, v zadnjem setu pa smo igrale Ana Š., Taja K. K. in Alja Š.. Zadovoljne z rezultatom obeh tekem in malo izmučene smo se vrnile domov.

O turnirju v Murski Soboti je Zala B. je napisala: V soboto,  9. 3. 2019, smo imele igralke Formula Formis II (mini) turnir v Murski Soboti. Odigrale smo tri tekme. Prvo tekmo smo odigrale proti OK Turbina. V prvi polovici prvega seta smo zaostajale kar nekaj točk, nato pa smo se po timeoutu bolj zbrale. Lana je odlično servirala in zmagale smo s 25:17. Drugi set so igralke 2. postave začele z odličnimi servisi. Zmagale so 25:6. Tudi tretji set nam je uspel z rezultatom 25:13. Seveda je pomagalo tudi navijanje s klopi in skupina navijačev s tribune. Drugo tekmo smo igrale proti Rušam. Le ta je bila malo bolj napeta. Prvi set smo zmagale s 25:18, drugega žal izgubile z 9:25, v tretjem pa smo pokazale, da se ne damo in smo zmagale s 25:13. Sledila je še zadnja tekma proti visokim domačinkam, ŽOK Sobota. Prvi set smo žal izgubile z 21:25, drugega zmagale s 25:22, vendar pa nam je v tretjem setu zmanjkalo moči za zmago in smo izgubile s 16:25. Kljub temu smo domov odšle z lepimi občutki, dvema zmagama in enim porazom. Hvala tudi vsem navijačem.


Vse turnirje in rezultate 2. kroga lahko najdete na … Turnir 2G.

Vse rezultate turnirjev za mesta lahko najdete na … Turnir C.

Celoten sistem tekmovanja Državno prvenstvo v mini odbojki

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2018_19/liga_2krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje