Na koncu le točka

by admin

Mlade Formiske so po vodstvu z 2:0 v nizih popustile ter na koncu tekmo izgubile.

V petem krogu 3. DOL vzhod za ženske se je domača ekipa pomerila z ekipo Mežice. Po prikazanem v prvih štirih krogih, bi naj to bil obračun ekip, ki se bosta borili za sredino prvenstvene lestvice.
Gostje so bolje začele tekmo in večino prvega niza vodile. A proti koncu niza so jih domače odbojkarice ujele in prvi niz dobile na razliko. Drugi niz je presenetljivo gladko pripadel domačinkam, tretji pa preveč lahko gostjam iz Mežice. V četrtem nizu je gostujoča ekipa prikazala dobro igro in ga dobila dokaj gladko 25:15. V zadnjem odločilnem nizu so odločale malenkosti. Domačinke so bolje začele peti niz, gostje so bile podjetnejše v nadaljevanju, pri rezultati 13:13 pa so nekoliko več sreče imele gostje in niz osvojile s 15:13. Pri domačinkah so priložnost za dokazovanje dobile prav vse igralke, gostje so igrale večino tekme z udarno postavo.

Rezultati in lestvica 3. DOL vzhod

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/1-Sezona_2016-17/5_krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje