Mala 1 zanesljivo na Ptuju

by admin

Z dvema zmagama je ekipa Formis mala 1 uspešno nadaljevala prvi del državnega prvenstva v mali odbojki.

O turnirju je Lana Z. napisala:
5.11.2016 smo na Ptuju igrale drugo tekmo državnega prvenstva. V športni dvorani so bile še ekipe Ruše, ŽOK Ptuj in Turbina. Po ogrevanju smo se me Formis 1 in ŽOK Ptuj pozdravile, nato pa nam je naša trenerka Patricija povedala kdo igra. To smo bile Lana D., Naja D., Lara Ž. in Lana Z. Igra ni bila zahtevna, zato nismo imele veliko dela in smo prvi set z lahkoto osvojile. Drugi set so igrale Stella S., Daša C, Lara L. in Melani K. Igrale so zelo dobro, zato je Patricija dala možnost vsem igralkam za igro. Tako so zmagale še drugi set. Na drugem igrišču so igrale Turbina in Ruše, Turbina se je veselila zmage.
Drugo tekmo smo igrale proti Rušam. Po ogrevanju in pozdravljanju je na igrišče stopila naša prva postava Žana Ivana H. S., Naja Š., Taja G. K., in Žana G. Z lahkoto so premagale nasprotnice, najbolj mi je bilo všeč, ko so izvedle veliko uspešnih napadov. Drugi set so igrale Lana D., Melani K., Daša C. in Lara L. Ko so prišle do 15 točke, smo na igrišče stopile jaz, Naja D., Stella S. in Neja P. Po dobri igri smo zmagale in se skupaj veselile. Na drugi strani športne dvorane je Turbina premagala ŽOK Ptuj. Na koncu smo se posladkale z mafini.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_16_17/liga_2krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje