Formiske nadaljujejo odlične igre proti najboljšim slovenskim ekipam. Po tem, ko so v prvem krogu modre skupin doma pomerile z Novo KBM Branik in jih skoraj premagale, so tokrat v četrtek, 05.02.2014 doma gostile aktualne pokalne zmagovalke, ekipo Calcit Volleyball iz Kamnika.

Formiske so se z Kamničankami pomerile že v polfinalu pokala in jih takrat dodobra namučile. Tokrat jim je šlo še bolje, saj so jim odščipnile niz, za kaj več pa žal ni bilo sreče in tudi kvalitete.

Prvi niz so Calcitovke pričele bolje, a so jih naša dekleta do drugega tehničnega odmora ujele in napovedale napeto končnico niza. A gostje na krilih neustavljive Tjaše Turnšek so bile v končnici neustavljive in so do konca niza Formiskam oddale le še točko in povedle z 1:0.

V drugem nizu je bilo bolj napeto, a Formiskam več kot 22 točk vseeno ni uspelo osvojiti in Kamničanke so povedle z 2:0 v nizih.

Nato pa so se Formiske le prebudile in pokazale, da letos ne sodijo zaman v vrh slovenske odbojke. Pri drugem tehničnem odmoru so naše že vodile za štiri točke, a so jih favorizirane Kamničanke ujele na 17. Z odličnim sprejemom in igro v polju pa so nato Formiske uspele nizati točke in niz z rezultatom 25:22 tudi dobile.

V četrtem nizu pa so se Kamničanke ponovno sestavile, hitro povedle in domačemu trenerju je bilo hitro jasno, da je poraz neizbežen. Priložnost za igro so tako dobile mlajše igralke in Calcitovke so niz z lahkoto dobile z rezultatom 25:12.

 

Rezultat tekme:
FORMIS: Calcit Volleyball     1:3 (16:25, 22:25, 25:22, 12:25)

Za Formis so igrale: Vahen Desy 17, Horvat 17, Pintarič 7, Stavbar, Dobnik, Geratič, Gajser 7, Pehnec 4, Grašič 4, Novak, Šijanec.

 

Sezona se odvija s »svetlobno hitrostjo« in tako Formiske že čez dva dni odhajajo na novo gostovanje v Novo Gorico.

Galerija slik: {gallery Novice_1.DOL/1-Sezona_13_14/modra3}

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje