V soboto 24.01. se je s tekmami po skupinah nadaljevalo državno prvenstvo v 1. Državni odbojkarski ligi za ženske. Formiske so se letos uvrstile v zeleno skupino, kjer se bodo z ekipami Alianse, Keme Puconci in Kostmann Slovenj Gradec borile za obstanek v ligi.

Naj spomnimo na tekmovalni pravilnik. Prvi dve ekipi iz te skupine se uvrstita v četrtfinale DP, zadnjeuvrščena ekipa izpade iz lige, predzadnja pa se za obstanek v ligi v kvalifikacijah pomeri z drugo uvrščeno ekipo iz druge lige.

Formiskam želimo vse najboljše kljub dejstvu, da se ta del prvenstva ni pričel po naših željah. Naša dekleta so prvo tekmo igrale v gosteh v Šempetru, kjer so se pomerile z domačo ekipo Alianse. Domačinke so zmagale gladko z rezultatom 3:0, skrbi pa nas igra naše ekipe in kronično pomanjkanje žara.


Rezultat tekme:

Aliansa : Formis   3 :0 (25:13, 25:18, 25:18)

Za Formis so igrale:
Maja Desy Vahen 7, Ana Sešel 8, Katja Karin Pintarič 8, Urška Stavbar, Nuša Trlep, Nuša Polanec 1, Lea Geratič, Nastja Gajser 5, Nina Petranovič 5

Upamo, da so trener in igralke našli pravo formulo za nadaljevanje sezone, saj Formiske že v soboto čaka novo gostovanje v Puconcih, nato pa v sredo 04.02. še prva tekma tega dela prvenstva v domači dvorani.

  Galerija slik:

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje