Mala II uspešna na Koroškem

by admin

Ekipa Formis mala II se je v soboto odpravila na Prevalje, kjer je uspešno odigrala tekmi v 2. krogu repasaža državnega prvenstva v mali odbojki za deklice.

Na turnirju so nastopale ekipe: Prevalje II, Mozirje, Mežica in Formis mala II. Prvi dve mesti sta vodili v 3. krog repasaža, tretje in četrto mesto pa na turnir za končna mesta.

V prvi tekmi so nasprotnice naših odbojkaric bile domačinke. Formiske, v postavi Ana R., Danaja, Brina in Živa, so si hitro priigrale nekaj točk prednosti, ki pa so jih ob koncu niza skoraj zapravile saj so niz zmagale s 27:25. Zmago v prvi tekmi so v drugem nizu potrdile Nika, Ana F., Zoja in Nelly.
Po zmagi nad ekipo Prevalje II je sledila tekma proti ekipi iz Mežice, ki je v prvi tekmi premagala ekipo iz Mozirja. Prvi niz so po dramatični končnici dobile naše mlade odbojkarice s 26:24. V drugem nizu ni bilo takšne drame, tako da sta priložnost za igro dobili tudi Taja in Mojca ter si tako pridobili nekaj novih izkušenj. Z zmago so si priigrale prvo mesto na turnirju ter uvrstitev v 3. krog repasaža državnega prvenstva v mali odbojki za deklice.

Turnir 3. kroga repasaža bo v soboto, 7.2.2015, kjer bodo zraven ekipe Formis mala II igrale še ekipe iz Mežice, Črne in Mislinje.


Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_14_15/liga_repasaz1}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje