Formiske tudi v tretje neuspešne

by admin

Odigran je bil že tretji krog v 1. DOL za ženske. Formiske so ga tokrat, zaradi zasedenosti dvorane v Hočah, odigrale že dan prej, v petek. V goste jim je prišla novinka v prvi ligi, ekipa iz Slovenj Gradca. Po dveh uvodnih porazih smo se tokrat nadejali prvih točk.

Temu primerno se je tekma tudi pričela. Formiske so kljub veliko napakam, predvsem pri začetnih udarcih, uspele držati priključek z gostjami, a žal so se jim številne lastne napake v končnici maščevale in niz so po napetem zaključku izgubile tesno z rezultatom 28:26.

Kot se je na koncu izkazalo, je bil prvi niz presoden še za naslednja dva. Tudi v teh je bil izid na koncu tesen, a so ga Korošice vseskozi nadzorovale in na koncu gladko zmagale s 3:0 v nizih.

Formiske so tako letos še brez zmage, kar pa nas še posebej skrbi, so še tudi brez osvojenega niza. Priložnost za popravni izpit bo že naslednjo soboto, ko se odpravljajo na gostovanje v Šempeter.

Rezultat tekme:

FORMIS : Kostmann Slovenj Gradec     0:3 (26:28, 23:25, 21:25)

 

Trener Sebastijan Zorenč je po tekmi povedal: “Nemogoče je zmagati tekmo s toliko napakami, kot smo jih napravili na tekmi. Glede na to, da smo bolje sprejemali servis od nasprotnika, prav tako smo imeli boljši odstotek uspešnosti v napadu, pa kljub temu nismo uspeli zaigrati, kot smo želeli. Preveč je napak na servisu, saj smo jih naredili dvakrat toliko kot nasprotnik, skoraj dvakrat več pa v napadu. V naslednjih tekmah bomo morali zmanjšati število napak, saj le tako lahko nadejamo tudi boljšemu rezultatu.”

  Galerija slik: {gallery Novice_1.DOL/1-Sezona_14_15/3krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje